II CURSA PER LA PAU



El passat divendres dia 31 de maig de 2013 vam realitzar una de les activitats més significatives que organitzem des del Grup de treball: LA CURSA PER LA PAU

La cursa es centra en un dels llocs més emblemàtics del poble, com és el passeig de mar. Fent un recorregut d’uns 4 km. 

L’objectiu d’aquesta activitat és conèixer-se i gaudir junts d’una activitat esportiva no competitiva. Es tracta de fer el recorregut cadascú al seu ritme, corrent o caminant, però intentant esforçar-se per aconseguir arribar a la meta. Es fa amb els alumnes de 6è de primària, donat que el proper curs molts d'ells es trobaran a l'institut. 

Cada participant porta una samarreta blanca  amb el logo del CAES estampat. Per donar una efecte visual homogeni. 

Per tal de portar a terme aquesta activitat comptem amb la col·laboració desinteressada del Grup Fondistes de Blanes, els quals acompanyen i supervisen el correcte funcionament de la cursa. Enguany, com a novetat, vam comptar amb la participació d'atletes locals d'alt nivell. La qual cosa va ser molt gratificant per a tots. 


També cal agrair a la COOPERATIVA AGRICOLA CONCA DE LA TORDERA que ens proporcionen una poma per a cada participant, a AIGÜES VERI i a l'empresa MONTALS per la infraestructura necessària. 



D'altre banda, comptem amb el suport i la participació de l'Ajuntament de Blanes i el CRP LA SELVA II. 

Aquesta activitat no hauria estat possible sense la implicació dels mestres d'Educació física i els tutors, els voluntaris i ELS PARTICIPANTS, els quals són els autèntics protagonistes d'aquesta CURSA. 



A continuació podreu veure algunes de les fotografies dels moments més significatius de la cursa.





No hay comentarios:

Publicar un comentario